Hoe gebruik ik Silli?

Zelf mallen maken is nu leuk en simpel. Met de unieke kneedbare culinaire siliconen van sillicreations mix, kneed en vorm je elke gewenste vorm.

De siliconen lijken op klei en zijn dus zeer makkelijk te gebruiken. De mallen gemaakt met ‘SILLI’ zijn zeer flexibel, daardoor erg goed toe te passen. Omdat je alleen gebruikt wat je nodig hebt is het gebruik efficiënt en dus betaalbaar!

De werkwijze is als volgt. Je neemt een gelijk deel A en een gelijk deel B. Deze mix je en kneed je ongeveer 1 minuut totdat de ‘SILLI’ 1 gelijke kleur heeft. Dan heb je 10 minuten om de siliconen te gebruiken. Je drukt het voorwerp waar je een mal van wil maken in de siliconen. Dan laat je het geheel minimaal 2 a 3 uur rusten.

Zorg ervoor dat de siliconen goed zijn uitgewerkt. Om dit proces te ondersteunen kan je de siliconen laten uitwerken in een verwarmde oven op ongeveer 100 graden Celcius. Je kan de mal ook gewoon een aantal dagen op kamertemperatuur laten uitwerken. Geef het altijd voldoende tijd. Nadat de mal zorgvuldig met heet water is gewassen is deze klaar voor gebruik.

Bij het bestellen van onze ‘SILLI’ krijg je altijd een gelijk deel A en B. Bestel je dus 100 gram, dan krijg je 50 gram deel A en 50 gram deel B. 

Onze kneedbare siliconen zijn bij juiste toepassing veilig te gebruiken voor levensmiddelen. De siliconen zijn 18 maanden in de verpakking houdbaar, eenmaal verwerkt zijn ze onbeperkt houdbaar.

 

img5867.jpg

 

img5872.jpg

 


© 2011 - 2024 SILLICREATIONS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel